A megtamadott lisztet, egyebet en biztos nem szitalgatom, fagyasztom,
kidobom ahogy van.
Most oszinten, kinek van ahhoz gusztusa tovabb felhasznalni?
A T....-ban nem egyszer lattam lisztes zacskokat celluxal leragasztva,
utolagosan, el tudom kepzelni, mit sepertek bele:-(((((
A zsizsikekhez nem ertek, de a molyok otthoni kiirtasahoz lehet kapni jo
szereket, nekem az valt be legjobban, ami egy kartonhaziko, es belerepulnek
a dogok, kb egy ev alatt sikerult az osszestol megszabadulni, mert ha
egyszer befeszkelik magukat a konyhaba, nagyon nehez toluk megszabadulni.
A fent emlitett haziko valami szexualis vonzoero hatasan alapul:-))))
Szerintem ami molyos, zsizsikes ki kell dobni, meg ha fajo szivvel, de akkor
is, es nem kell szitalni, fagyasztani,legfeljebb tenyleg megelozeskepp, bar
akkor is eszem kicsiben a dogoket:-))) feltetelezem, nagyon miniben:-)))
Vica
len vedekezesem ez ellen,hogy a fagyasztoba teszem azonnal
> a vasarolt gabonatermekeket. beleertve a muzliket, pelyheket, csirakat,
> meg akkor is, ha ez nem biztos,hogy hasznal nekik. De nekem feltetlenul.
> Ha annyit vettem, hogy egyszerre nem fer be - 12 kg liszt -, akkor reszle-
> tekben, szemeteszsakokba csomagolva, haztartasi foliahegesztovel lezarva,
> harmasaval fagyasztom 24-48 oraig.
> Csak akkor rakom a kamraba. Kulonben mindenemet megemesztik ezek a molyok.
> Zsizsik ellen - a babot, lencset, csicseriborsot, felesborsot szinten igy
> "gyogykezelem."
> Sokkal kisebb az eselye az elszaporodasuknak.
> Egyebkent szitald at a liszteket, csomagold be a szitaltat es hagyd a
> fagyasztoban egy-ket napra.
> Meglatod, kevesbe lepnek el ezek a repdeso konyhatunderszomoritok.
>
>>
|